OVERZICHT OPLEIDINGEN

Wil je als beginneling of gevorderde surfen of je niveau bijschaven dan kan je bij ons terecht.

Al onze opleidingen, verzorgd door gediplomeerde lesgevers volgens het programma van de erkende federatie (VYF). Aangepast beginners materiaal voor alle leeftijden en het nodige materiaal zoals surfpakken en zwemvesten zijn ter beschikking van de cursisten.

Een overzicht van alle opleidingen helpen je op weg de juiste opleiding te vinden

sport vlaanderenvyf

IK SURF/SUP

LEER SURFEN/SUPPEN VOOR €15

Wil je eens proeven van het windsurfen/suppen dan is IK SURF/SUP iets voor jou. De Vlaamse Yachting Federatie (VYF) wil iedereen aan het surfen of suppen krijgen en biedt je 3u les aan voor slechts 15 euro!

In totaal zijn er bijna 200 initiaties aan een spotprijs in de deelnemende zeil- en surfclubs op locaties doorheen Vlaanderen. Hazewinkel Windsurfing is daar één van. De inschrijvingen gaan centraal via het VYF (federatie). Dit kan je doen via volgende link.

Inschrijven

START 2 SURF - BASIS A

Voor de beginnende surfers die op een veilige en zelfstandige manier op het water willen gaan is deze cursus ideaal. Is het al even geleden en wil je je kennis bijschaven? Dan is deze opfrissing een must.

Lees Meer

VERVOLMAKING BASIS B

Hier worden de technieken van Start 2 surf – basis A bijgeschaafd, alsook gevorderde technieken aangeleerd. Perfect om een hoger windsurfniveau te bereiken!

Lees Meer

VERVOLMAKING EVOLUTIE

Om te leren surfen met meer dan 3 Bf is deze cursus ideaal. Alle aangeleerde technieken worden geperfectioneerd met meer wind voor een vlotte windsurf ervaring.

Lees Meer

COPYRIGHT

2015 Hazewinkel Windsurfing

Powered by Webcreating IT Services

WORD LID

VOLG ONS