ANTWERPS SURFCIRCUIT

Hieronder vind u meer uitleg over het ASC.

WAT IS HET ANTWERPS SURFCIRCUIT

Het ASC is een samenwerkingsverband tussen de surfclubs van de provincie Antwerpen, die elk een wedstrijd gratis openstellen voor de leden van de deelnemende clubs. Het is een regelmatigheidscriterium, want het is de bedoeling om zoveel mogelijk volk naar elke wedstrijd te lokken.

Zijn er prijzen te winnen?
Voor het eindklassement is er een prijs voorzien voor de eerste drie van de categorie├źn juniors, seniors, masters en super masters. Hiertoe legt elke club 75 euro uit en de totale som wordt verdubbeld door Pacific Boardshop, onze gulle sponser, en dan ter beschikking gesteld onder de vorm van kadobons bij Pacific.

Is er ook een prijs voorzien voor de beste club?
De Beker van Antwerpen is een trofee ter beschikking gesteld door de federatie en deze wordt toegekend aan de winnende club. Het clubklassement wordt opgemaakt door de punten van de eerste 5 leden van elke club in de individuele eindrangschikking samen te tellen.

Wie neemt er zoal deel aan het ASC?
Aan het ASC nemen alle soorten surfers deel, van beginnende juniors (9 tot 12 jaar), over de top van de Mistral en Race Board wedstrijdsurfers, tot de super masters van meer dan 50 jaar oud. Het is de ideale gelegenheid voor de recreant die ook eens wil weten wat hij/zij ervan terechtbrengt in een wedstrijd om te beginnen met wedstrijdsurfen.

WEDSTRIJD DATA'S

Zaterdag 06 mei 2017 WVD Hombeek
Zondag 09 juli 2017 Veerse Meer. Orangeplaat NL
Zondag 13 augustus Nacht van de Bocht - Hazewinkel
Zondag 10 september 2017 Broehem + Bic
Zaterdag 30 september 2017 Alleman Hombeek


De 1ste start is om 13 uur (behalve Veerse Meer die start om 11 uur)

COPYRIGHT

2015 Hazewinkel Windsurfing

Powered by Webcreating IT Services

WORD LID

VOLG ONS