SURFIESTA

Hieronder vind u meer uitleg over Surfiesta.

WAT IS SURFIESTA

Surfiesta is een windsurfwedstrijd waarbij het vooral gaat om plezier maken op het water. Jaarlijks zijn er vier wedstrijden die door verschillende Vlaamse clubs worden georganiseerd. Iedereen is welkom: jong of oud, beginner of gevorderd, het maakt niet uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Je leert nieuwe mensen kennen en je kan er als surfer alleen maar op vooruitgaan.

Op het einde van elek wedstrijddag is er een  estafettewedstrijd waarin de deelnemende clubs strijden voor een mooie wisselbeker. Deze gaat door in teams van drie personen van eenzelfde club die elkaar zullen moeten afwisselen of bijstaan in een kort parcours. De club die de wisselbeker dire jaar op rij wint mag hem definitief houden.

Een deelname aan een wedstrijd kost 5 euro. Als je meteen inschrijft voor de vier wedstrijden krijg je 1 deelname gratis en betaal je slechts 15 euro. Op het einde van de dag, bij het verzamelen voor de estafette krijgen alle deelnemers een drankbonnetje.

Elk jaar op de laatste wedstrijd sluiten wij af met de prijsuitreiking. De eerste drie per leeftijdscategorie winnen een beker. Bovendien krijt iedereen die drie wedstrijden heeft meegevaren een mooie surfprijs mee naar huis. Deze prijsverdeling gebeurt door loting. Daarna volgt altijd een heerlijk eetfestijn. 

Link naar Surfiesta: www.surfiesta.be

WEDSTRIJD DATA'S

Zondag 23 april 2017 WVG Beervelde
Zondag 4 juni 2017 Hazewinkel. Willebroek
Zondag 16 juli 2017  Alleman Hombeek 
Zondag 06 augustus 2017 VVW Inside Oostende
Zaterdag 07 oktober 2017  Gavers Harelbeke                

COPYRIGHT

2015 Hazewinkel Windsurfing

Powered by Webcreating IT Services

WORD LID

VOLG ONS