Workout sup

31-01-2018
WorkOut on SUP: NIEUWE TREND!
Deze speciale vorm van fitness vindt plaats op een drijvend SUP board en wordt georganiseerd door Vesisport & Floating studio in samenwerking met Hazewinkel Windsurfing. Het zijn fitnessoefeningen op het water in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

De lessen gaan door op onderstaande data:

  • 16 Augustus 2017
  • 6 September 2017
WorkOut on SUP is een benadering van fitness die iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, helpt een betere algemene fitheid te krijgen. De WorkOut on SUP is een spierversterkende trainingsmethode in groepsverband en vindt plaats in de buitenlucht op een drijvend SUP board en onder begeleiding. Een trainingsprogramma op de SUP zijn oefeningen die functioneel bewegen bevorderen. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door deze intense groeptraining gedurende een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiĆ«ntie van de training verhoogt. Op zoek naar een uitdagende training in groepsverband? Wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is WorkOut on SUP echt iets voor jou!

Lesindeling:
18u45-19u00: Aankomst en eventueel omkleden
19u00-19u30: Woordje uitleg en warm suppen
19u30-20u30: WorkOut on SUP
20u30-21u00: vrij suppen

Er zijn per sessie maar 10 plaatsen dus vol = vol.
- We werken met een 100% vooruitbetaling
- Tot 2 dagen van tevoren is annuleren kosteloos. Daarna brengen wij het voorschot in rekening, ook in het geval u niet komt opdagen.
- Er zijn kleedkamers en er kan iets gedronken worden.

COPYRIGHT

2015 Hazewinkel Windsurfing

Powered by Webcreating IT Services

WORD LID

VOLG ONS